1-Minute Healthy Chocolatemousse

De chocolademousse is gemaakt van zijdentofu, daardoor is het laag in calorieën en hoog in waardevolle eiwitten! Zet ‘m dus maar op je lijstje als lekkere guiltfree & post-workout treat.

Basilicum-olijven taart

De vulling van deze taart is gemaakt van tofu waardoor het echt een powerhouse aan plantaardige eiwitten is geworden. Gooi daar nog eens de zaden en pitten bij uit de bodem en je avond kan niet meer stuk.

Kaki ontbijttaartjes

Dat taart net zo goed als ontbijt kan bewijzen deze kaki ontbijttaartjes wel! Havermout, yoghurt & fruit, meer is het eigenlijk niet.

Skin Food Beauty Balls

Chocola eten en tegelijkertijd werken aan een zachte en stralende huid? We like that combo! Dus klik nog even door en lees welke ingrediënten dit tot echte Beauty Balls maken.

Zwart sesamtaartje

Deze romige powertaartjes zitten bomvol calcium, essentiële aminozuren, ijzer en magnesium. Waarschuwing: verslavingsgevoelig!

Pink Chocolate Donuts

Chocolate anyone? De fris zoete frambozen in combinatie met de donkere chocolade zijn een match made in heaven.

Matcha-Coconut Bars

Waan je even op een tropisch bounty eiland met deze matcha-coconut bars. Kokos, chocolade, matcha & passievrucht in één recept, kan het nóg beter? Enneh, wij gebruikten voor dit recept de Matcha van Hug The Tea.

Glutenfree Cinnamon Buns

De classic, maar dan een tandje gezonder én helemaal plantaardig. De perfecte traktatie bij je weekendbrunch of eet hier lekker de hele week een broodje van.

Not-so-pulled pork filled sweet potatoes

Animal cruelty free en bomvol vitamines en mineralen door de zoete aardappel en bloemkool. Ja bloemkool, die is bijna onherkenbaar geworden he...

Kruidige linzen-wortel salade

Comfort food met immuunversterkende en antibacteriële eigenschappen. Iedereen om je heen aan het snotteren? Zet dit gerecht dan op tafel!