Pumpkin-chocolate cookies on a stick

Oké laag in vet zijn deze koekjes niet, ga hier dus geen bakken van wegwerken. Maar gezond zijn ze zeker!

Spaghetti with Beanballs  

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: maak van de balletjes direct extra veel, want je kunt ze heel goed bewaren in de vriezer. Je kunt ze ook vormen tot burgers! Of eet ze als snack tussendoor. 

Chia-Oats Breakfast  

Dit ontbijt bestaat uit een mix van chiazaadjes en havermout. Havermout wordt ook wel het sportersontbijt genoemd, het vult goed, levert lang energie en de vezels hebben een aangetoond cholesterolverlagend effect. 

Brown Rice with Power Balls  

Niet alleen voor de avondmaaltijd, ook wanneer je op zoek bent naar een hartige snack zijn dit soort balletjes perfect! Lekker tussendoor of aan de borreltafel.

Red Velvet Hot Chocolate

Hoe romantisch zien deze roze hot chocolates er uit!? Zie jij jezelf al zitten samen met je lief, op een koude winterse dag, bij knisperend haardvuur en dan deze red velvet hot chocolates?

The Super Sandwich  

De eindeloze hummus nu wel zat? Dan word je waarschijnlijk heel gelukkig van deze vegan paté!

Vegan Broodpudding

Boterhammetje jam en een glas melk? Eigenlijk is dat het gewoon. Maar dan nét even lekkerder!

Power Oats

Dit havermoutontbijt is perfect als post-workout ontbijt of lunch na een intensieve training en supermakkelijk mee te nemen in een Jar naar bijvoorbeeld je gym.

Hennep Shake

No worries, high wordt je niet van deze hennep shake! Deze melk gemaakt van hennepzaadjes is een bron van eiwitten, gezonde vetzuren (in de juiste verhoudingen!), is rijk aan mineralen zoals calcium en magnesium en bevat veel B-vitaminen.

Mexican Burger

De ultieme grote burger! Door de paddenstoelen en linzen is dit echt een stevige burger. Je serveert deze op een broodje met een grote lik versgemaakte guacamole. Een volledige maaltijd die heerlijk vullend is, maar je toch niet met een ongemakkelijk vol gevoel laat zitten!