Flatbread met hummus & aubergine

Flatbread, romige hummus en kruidige aubergine… Waan je je al in het Midden-Oosten? Dit recept is heel gemakkelijk te maken en zorgt er toch voor dat je 'gewone' broodje hummus net weer even anders wordt!

Seriously Green Smoothie

Omdat je soms een groene smoothie nodig hebt. En dan echt een groene. Met alleen groenten. Deze is voor de green pro's, de daredevils en de veggie lovers. Dit is voor als je een imuneboost nodig hebt, een hangover cure of gewoon behoefte hebt aan veggies. En dan niet in een salade, maar vloeibaar, want dan krijg je veel meer op.

Overnight Oats met perzik

De Overnight Chia Oats is nu al het meest favoriete ontbijtje onder degenen die gestart zijn met Rock Your Body. En terecht!

Vegan Strawberry Cheesecake Ice Cream

Vegan Strawberry Cheesecake Ice Cream. Bestaat dat echt? Yes it does! En hij smaakt net zo goed als de titel doet vermoeden. Ruim de vriezer maar leeg, hier wil je een hele voorraad van maken! Zet het ijs voordat je m wilt serveren even een tijdje in de koelkast zodat je gemakkelijk bolletjes kunt scheppen.

Pistache limoen cake

Wat 'm zo lekker smeuïg maakt? De courgette! En daardoor zitten er direct extra vezels en veggies in. Best een leuke manier om meer groenten te eten toch?

Nicecream met gekarameliseerde banaan en chocolade ganache

De ultieme bak ijs. Romig met stukje gekarameliseerde banaan en bovenop een zachte intense chocolade ganache met een snufje zout. Do we need to say more?

Aardbeien bruschetta’s

Perfect voor een zwoele borrelavond in de tuin, picknick of bij de barbecue.

Zomerse pizza met citroen & artisjok

Geloof ons: deze pizza is supergemakkelijk te maken, snel klaar en stiekem een stuk gezonder dan een afhaalpizza.

Chocolate pancake taco’s with ice cream

Pannenkoeken met ijs voor ontbijt, uhm.. Ja toch!? Omdat het zomer is, je tijd hebt deze ochtend (of slim geprept hebt gisteren). Eigenlijk is er altijd wel een reden voor te bedenken toch? Vooral omdat deze pancake taco's nog hartstikke gezond zijn ook!

Lemon-coconut cookies

Deze koekjes zijn zacht, smeuïg, fris en ongelofelijk lekker. Je perfecte guilt free treat! En stiekem ook een hele goede post-workout snack, let op!