Kaki ontbijttaartjes

Dat taart net zo goed als ontbijt kan bewijzen deze kaki ontbijttaartjes wel! Havermout, yoghurt & fruit, meer is het eigenlijk niet.

Glutenfree Cinnamon Buns

De classic, maar dan een tandje gezonder én helemaal plantaardig. De perfecte traktatie bij je weekendbrunch of eet hier lekker de hele week een broodje van.

Rabarber havermoutje

Geen zin om uren in de keuken te staan op een doordeweekse ochtend, maar nog wel tijd over de avond daarvoor? Maak dan een simpel havermoutje met een zoete twist, om je dag goed mee te beginnen!

Smoothie bowl met homemade granola

Zelf granola maken is een feestje! Het is super simpel en je kunt er een aantal dagen heerlijk van eten. Strooi het bijvoorbeeld over je smoothie bowl en je dag begint gegarandeerd goed!

Groene havermout met vijgen

Havermout met courgette, dadels en vijgen, klinkt een beetje vreemd? Maak je geen zorgen, die courgette proef je dus helemaal niet. Zo begint je dag lekker zoet en krijg al gelijk een dosis vezels, mineralen en vitaminen binnen. En misschien nog wel het fijnst: dit ontbijtje is zó klaar!

Speculaasbietenbrood

Speciaal voor Sinterklaas, of omdat speculaas gewoon de hele winter (en zomer) lekker is: een speculaasbietenbrood!

Vegan blueberry scones

Luchtige scones met een zachte kokossmaak, verse blauwe bessen en rozemarijn. Een feestje om de dag mee te beginnen of trakteer je zelf tijdens het harde werken!

Zoet pompoenbrood

Even een snack-momentje met zoet pompoenbrood. Nóg lekkerder is een plak met nog een beetje abrikozenjam, of met wat kokosyoghurt en een beetje ahornsiroop. Dat wordt smullen!

Indulging Ice Cream (for breakfast)

All Day Energizing Smoothie

Wanneer je een lange dag voor de boeg hebt, kun je wel een goede smoothie gebruiken om je de dag door te helpen. Dit drankje is zo samengesteld dat het je de hele dag door energie geeft. Also known as de All Day Energizing Smoothie. Ideaal dus!

Met deze smoothie kun je er zo weer tegenaan, perfect dus voor een belangrijke werk- of schooldag of voor wanneer je net iets te weinig slaap hebt gehad.