Chia-Oats Breakfast  

Dit ontbijt bestaat uit een mix van chiazaadjes en havermout. Havermout wordt ook wel het sportersontbijt genoemd, het vult goed, levert lang energie en de vezels hebben een aangetoond cholesterolverlagend effect. 

Vegan Broodpudding

Boterhammetje jam en een glas melk? Eigenlijk is dat het gewoon. Maar dan nét even lekkerder!

Power Oats

Dit havermoutontbijt is perfect als post-workout ontbijt of lunch na een intensieve training en supermakkelijk mee te nemen in een Jar naar bijvoorbeeld je gym.

Hennep Shake

No worries, high wordt je niet van deze hennep shake! Deze melk gemaakt van hennepzaadjes is een bron van eiwitten, gezonde vetzuren (in de juiste verhoudingen!), is rijk aan mineralen zoals calcium en magnesium en bevat veel B-vitaminen.

Orange Choco Scones met sinaasappeljam

No brunch without scones! Chocoladescones, ditmaal. Mét sinaasappeljam, voor de echte zoetekauwen.

Happy Easter of Heart ‘Beet’ Smoothie bowl

Easter Happiness in a Bowl. En je kunt je creativiteit helemaal de vrije loop laten, in plaats van eieren beschilderen kun je de bowls zo mooi maken als je zelf wilt met bijvoorbeeld blauwe bessen, chiazaadjes en kokosrasp.

Paasbrood met spijs en appel

Een brood wat perfect bij het paasontbijt past!

Green Happy Pancakes

Want in je maag is áaltijd plek voor pancakes, toch?

Gevulde eieren

Pasen is niet compleet zonder een “ei”. De reden daarvoor? Het (paas)ei is symbool van eeuwigheid, wederopstanding en vruchtbaarheid. Inmiddels eten we tijdens Pasen voornamelijk paaseitjes van chocolade, maar deze versie is ook compleet The Green Happiness-proof.

Salted Caramel Breakfast Shake

Ja je leest het goed, salted caramel en breakfast in één zin. Dit is echt een ontbijt voor wanneer je zin hebt in zoet, wel iets wilt dat vullend is én je wilt stuiteren van de energie.