Basilicum-olijven taart

De vulling van deze taart is gemaakt van tofu waardoor het echt een powerhouse aan plantaardige eiwitten is geworden. Gooi daar nog eens de zaden en pitten bij uit de bodem en je avond kan niet meer stuk.

Kruidige linzen-wortel salade

Comfort food met immuunversterkende en antibacteriële eigenschappen. Iedereen om je heen aan het snotteren? Zet dit gerecht dan op tafel!

Japanse Tempé bowl

Tempé is een favoriete eiwitbron van ons doordat het een lekkere stevige bite geeft. Even marineren en in de oven, you'll love it!

Boerenkool taco’s met bietenballen

Het oer-Hollandse superfood boerenkool, nét even anders. Een toprecept als herstelmaaltijd voor de sporter, maar ook voor iedereen die in deze koude dagen wel een extra powerboost kan gebruiken.

Bietenburgers

Onze old time favorite: de bietenburgers. Ideaal voor de beginners onder ons, favoriet onder de die hard fans. Serveer ze op een broodje en met zoete aardappelfrietjes en wedden dat je tafelgenoten vragen of je vaker voor ze wil koken?

Sweet Sushi Rolls

We love sushi! Ditmaal met een sweet touch! Lekker als ontbijt/lunch of om tussendoor te snacken.

Green Tortilla Pizza’s

Heerlijk als lunch of avondmaal, maar ook perfect als borrelhap wanneer je gasten over de vloer krijgt.

Sla taco’s met pulled paddo’s

Sla taco’s met pulled paddo’s, een heerlijk gerecht om met zijn tweetjes te delen. Ook fijn om te eten tijdens de lunch!

Creamy asperges met vegan scrambled eggs

Asperges zijn de perfecte maaltijd voor een “Kidney Flush”. Wij toverden het traditionele “Witte Goud” met ham en ei om tot een TGH-proof variant met vegan scrambled eggs en een heerlijke bieslook-roomsaus. Gezonder en misschien nog wel lekkerder ook!

Frisse aspergesoep met aardbei

Klinkt als een gekke combinatie, asperges met aardbei? Prepare to be blown away, want deze aspergesoep met aardbei is dus echt een kneitergoede combi!