Flatbread met hummus & aubergine

Flatbread, romige hummus en kruidige aubergine… Waan je je al in het Midden-Oosten? Dit recept is heel gemakkelijk te maken en zorgt er toch voor dat je 'gewone' broodje hummus net weer even anders wordt!

Overnight Oats met perzik

De Overnight Chia Oats is nu al het meest favoriete ontbijtje onder degenen die gestart zijn met Rock Your Body. En terecht!

Aubergine waaiers met vegan ”ricotta”

Eet deze aubergines als losstaand gerecht of serveer met (ciabatta)brood. Een superlekker gerecht voor iedereen!

Carrot noodles with amazing cauliflower

In plaats van noedels of spaghetti van deegwaar maken we hier noedels van wortels. Daardoor blijft deze maaltijd lekker licht en krijg je een extra dosis vitaminen en mineralen binnen.

Aardbeien bruschetta’s

Perfect voor een zwoele borrelavond in de tuin, picknick of bij de barbecue.

Roze Radijssoep

Ooit wel eens soep gemaakt van radijsjes? Nee? Wij ook niet. Maar we kunnen je vertellen, het is superlekker!

Zomerse pizza met citroen & artisjok

Geloof ons: deze pizza is supergemakkelijk te maken, snel klaar en stiekem een stuk gezonder dan een afhaalpizza.

Crispy Summer Kale Salad

Voor boerenkool is het nu niet meer het seizoen, er is nu savooiekool! Als je deze salade in de herfst/winter wilt maken kun je wel boerenkool gebruiken en in plaats van nectarines, appels. Echt een mega lekkere salade!

Cheesy paprika pasta met bloemkool wings

The ultimate comfort maaltijd deze romige pasta, maar dan super healthy! Wist je dat paprika bijna drie keer zoveel vitamine C bevat dan een sinaasappel en bijna twee keer zoveel als een kiwi?

Vegan Paella met artisjok & oranje paprika

Doet de zomer, zon en het strand jou ook denken aan paella? Wij vinden het altijd zo gezellig om met z'n allen uit een grote paella pan op te kunnen scheppen! Maar ja, wat als je geen vis wilt eten? Tijd voor een 100% vegan & cruelty free paella.