Spicy Mango Margarita

Voor bij de barbecue, op de vrijdagmiddag of gewoon zomaar op een (zonnige) dag. We mixen zoete mango met frisse limoen en een heel klein snufje cayenne voor de spicy touch.

Pumpkin Pie Smoothie

Dit is een smoothie die je echt MOET maken. En ja pompoen in een smoothie is lekker, helemaal niet gek!

Peer Speculaas Smoothie

Een makkelijke smoothie voor elk moment van de dag.

Red Velvet Hot Chocolate

Hoe romantisch zien deze roze hot chocolates er uit!? Zie jij jezelf al zitten samen met je lief, op een koude winterse dag, bij knisperend haardvuur en dan deze red velvet hot chocolates?

Hennep Shake

No worries, high wordt je niet van deze hennep shake! Deze melk gemaakt van hennepzaadjes is een bron van eiwitten, gezonde vetzuren (in de juiste verhoudingen!), is rijk aan mineralen zoals calcium en magnesium en bevat veel B-vitaminen.

Salted Caramel Breakfast Shake

Ja je leest het goed, salted caramel en breakfast in één zin. Dit is echt een ontbijt voor wanneer je zin hebt in zoet, wel iets wilt dat vullend is én je wilt stuiteren van de energie.

Mango-Ananas punch

LIVE IN THE SUNSHINE! Daar hoort een fris drankje bij! Maak deze punch van mango & ananas.

Smoothie bowl met homemade granola

Zelf granola maken is een feestje! Het is super simpel en je kunt er een aantal dagen heerlijk van eten. Strooi het bijvoorbeeld over je smoothie bowl en je dag begint gegarandeerd goed!

Golden Milk

Soms kun je wel wat extra zonneschijn gebruiken! Invloed op het weer hebben we helaas niet, maar we kunnen je dag wél opfleuren met deze vrolijk gekleurde latte waar je het heerlijk warm van krijgt.

Warme chocolademelk met sinaasappel

Heerlijk om mee op te warmen na een lange wandeling of een flinke hoosbui. Kruip met een dekentje op de bank, deze chocolademelk erbij en je bent binnen no time weer opgeknapt. De toevoeging van sinaasappel creëert chocolademelk 2.0.