Red Velvet Hot Chocolate

Hoe romantisch zien deze roze hot chocolates er uit!? Zie jij jezelf al zitten samen met je lief, op een koude winterse dag, bij knisperend haardvuur en dan deze red velvet hot chocolates?

Hennep Shake

No worries, high wordt je niet van deze hennep shake! Deze melk gemaakt van hennepzaadjes is een bron van eiwitten, gezonde vetzuren (in de juiste verhoudingen!), is rijk aan mineralen zoals calcium en magnesium en bevat veel B-vitaminen.

Salted Caramel Breakfast Shake

Ja je leest het goed, salted caramel en breakfast in één zin. Dit is echt een ontbijt voor wanneer je zin hebt in zoet, wel iets wilt dat vullend is én je wilt stuiteren van de energie.

Mango-Ananas punch

LIVE IN THE SUNSHINE! Daar hoort een fris drankje bij! Maak deze punch van mango & ananas.

Smoothie bowl met homemade granola

Zelf granola maken is een feestje! Het is super simpel en je kunt er een aantal dagen heerlijk van eten. Strooi het bijvoorbeeld over je smoothie bowl en je dag begint gegarandeerd goed!

Golden Milk

Soms kun je wel wat extra zonneschijn gebruiken! Invloed op het weer hebben we helaas niet, maar we kunnen je dag wél opfleuren met deze vrolijk gekleurde latte waar je het heerlijk warm van krijgt.

Warme chocolademelk met sinaasappel

Heerlijk om mee op te warmen na een lange wandeling of een flinke hoosbui. Kruip met een dekentje op de bank, deze chocolademelk erbij en je bent binnen no time weer opgeknapt. De toevoeging van sinaasappel creëert chocolademelk 2.0.

Warme appelpunch

Soms wil je iets anders dan thee of warme chocolademelk om je handen aan te warmen. Wat dacht je van appelpunch?

Boerenkoolsmoothie met kaki

Wie is er een echte boerenkool-lover? Natuurlijk kun je er good old stamppot van maken, maar ook door je smoothies is de groene bladgroente ideaal. Vooral deze combinatie met kaki is heerlijk!

Kokos-chocolademelk met caramel swirl

Zei iemand caramel swirl? Je leest het goed! We hebben deze heerlijke kokos-chocolademelk nóg beter gemaakt met zo’n heerlijke swirl.