Mango-Ananas punch

LIVE IN THE SUNSHINE! Daar hoort een fris drankje bij! Maak deze punch van mango & ananas.

Smoothie bowl met homemade granola

Zelf granola maken is een feestje! Het is super simpel en je kunt er een aantal dagen heerlijk van eten. Strooi het bijvoorbeeld over je smoothie bowl en je dag begint gegarandeerd goed!

Golden Milk

Soms kun je wel wat extra zonneschijn gebruiken! Invloed op het weer hebben we helaas niet, maar we kunnen je dag wél opfleuren met deze vrolijk gekleurde latte waar je het heerlijk warm van krijgt!

 

Warme chocolademelk met sinaasappel

Heerlijk om mee op te warmen na een lange wandeling of een flinke hoosbui. Kruip met een dekentje op de bank, deze chocolademelk erbij en je bent binnen no time weer opgeknapt. De toevoeging van sinaasappel creëert chocolademelk 2.0.

Warme appelpunch

Soms wil je iets anders dan thee of warme chocolademelk om je handen aan te warmen. Wat dacht je van appelpunch?

Boerenkoolsmoothie met kaki

Wie is er een echte boerenkool-lover? Natuurlijk kun je er good old stamppot van maken, maar ook door je smoothies is de groene bladgroente ideaal. Vooral deze combinatie met kaki is heerlijk!

Kokos-chocolademelk met caramel swirl

Zei iemand caramel swirl? Je leest het goed! We hebben deze heerlijke kokos-chocolademelk nóg beter gemaakt met zo’n heerlijke swirl.

Gemberthee met citroen en verse tijm

Thee uit een zakje kan heel lekker zijn, maar thee met verse ingrediënten vinden wij nog veel lekkerder. Deze combi is verwarmend, kruidig en toch fris!

Groene Milkshake

Milkshakes: vaak zo zoet dat je tanden er uit vallen. Of toch niet? Probeer deze frisse variant met kiwi en basilicum eens!

Strawberry Lemonade

Een heerlijk drankje voor een warme dag als je echt even wat verkoeling nodig hebt, maar gewoon water toch wat saai vindt. Ook leuk om te maken als je een etentje met vrienden op de planning hebt staan. De limonade is niet alleen lekker, maar staat ook nog een super feestelijk op tafel. Succes gegarandeerd!