Recept: Green Rescue Smoothie

Deze is voor jou voor als je wel wat herstel kunt gebruiken. Iets te veel drankjes gisteren, mensen die om je heen lopen te snotteren of wanneer het tijd wordt voor een beetje clean & green na het weekend.

Green Supercharger

Voor als je een smoothie wilt, maar even niet met al dat fruit. This is your Green Supercharger! Lekker romig door de avocado, fris door de citroen en toch een tikkeltje zoet vanwege het stukje appel. Een sh*tload aan veggies, maar wel wat toegankelijker dan de Seriously Green Smoothie.

Golden Power Smoothie

Voel je je niet helemaal top? Verlaagde weerstand of snotterig alsof je hooikoorts opkomt? Dan is deze smoothie voor jou! Het is een echte immuunbooster. Een smoothie kan geen slaaptekort, kater of jetlag voor je oplossen. Maar het ondersteunt je lichaam zeker om weer sneller in balans te komen!

Seriously Green Smoothie

Omdat je soms een groene smoothie nodig hebt. En dan echt een groene. Met alleen groenten. Deze is voor de green pro's, de daredevils en de veggie lovers. Dit is voor als je een imuneboost nodig hebt, een hangover cure of gewoon behoefte hebt aan veggies. En dan niet in een salade, maar vloeibaar, want dan krijg je veel meer op.

Spicy Mango Margarita

Voor bij de barbecue, op de vrijdagmiddag of gewoon zomaar op een (zonnige) dag. We mixen zoete mango met frisse limoen en een heel klein snufje cayenne voor de spicy touch.

Pumpkin Pie Smoothie

Dit is een smoothie die je echt MOET maken. En ja pompoen in een smoothie is lekker, helemaal niet gek!

Peer Speculaas Smoothie

Een makkelijke smoothie voor elk moment van de dag.

Red Velvet Hot Chocolate

Hoe romantisch zien deze roze hot chocolates er uit!? Zie jij jezelf al zitten samen met je lief, op een koude winterse dag, bij knisperend haardvuur en dan deze red velvet hot chocolates?

Hennep Shake

No worries, high wordt je niet van deze hennep shake! Deze melk gemaakt van hennepzaadjes is een bron van eiwitten, gezonde vetzuren (in de juiste verhoudingen!), is rijk aan mineralen zoals calcium en magnesium en bevat veel B-vitaminen.

Salted Caramel Breakfast Shake

Ja je leest het goed, salted caramel en breakfast in één zin. Dit is echt een ontbijt voor wanneer je zin hebt in zoet, wel iets wilt dat vullend is én je wilt stuiteren van de energie.