Double Veggie Spaghetti

Een mega bak met groenten verstopt als romige spaghettisaus. Dit is een easy en lekker recept waar je een big family size portie van kunt maken. Fijn als je veel eters hebt, of voor jezelf om te bewaren in de koelkast/vriezer voor een andere dag.

Japanse ramen

Licht, vullend en super healthy! De Japanners weten het wel. Zeewieren zijn heel rijk aan essentiële aminozuren en mineralen. Je kunt ze meestal gedroogd vinden in de supermarkt, bio supermarkt of een Aziatische supermarkt. Kun je 't niet vinden? Geen probleem, zonder is de soep ook heel lekker.

Zoete aardappel toastjes

Aardappels en zoete aardappels kun je heel goed gebruiken als toastje. Leuk als je eens wat anders wilt serveren op een feestje of bij de borrel. En helemaal handig als er mensen zijn die niet goed tegen gluten kunnen.

Italiaanse brood salade

Elke keer wanneer we een dressing, spread of pesto maken in de blender worden we er weer aan herinnerd hoe weinig moeite dit kost. En dat terwijl we zelf toch regelmatig de kant-en-klare variant kopen! Dus tip: wanneer je dan toch een keer de moeite neemt om zelf je pesto (of spread of dressing) te maken, maak er dan direct wat extra van. Je kunt het namelijk heel goed een aantal dagen in de koelkast bewaren. En élk gerecht wordt er lekkerder van...

Asperge-Mango Summer Rolls

Summer rolls zijn van die Vietnamese loempia's. Gemaakt van rijstvellen en niet gefrituurd. Je kunt ze met van alles vullen en zijn daardoor ook perfect voor als je restjes wilt opmaken! Of wanneer je eens wat anders wilt dan "gewoon" salade...

Havermout met groene druiven & cashewroom

Omdat havermout toch wel een errug fijn ontbijt blijft. Maar een beetje variatie op z'n tijd kan geen kwaad. Wat dacht je van groene druiven met limoen en munt?

Flatbread met hummus & aubergine

Flatbread, romige hummus en kruidige aubergine… Waan je je al in het Midden-Oosten? Dit recept is heel gemakkelijk te maken en zorgt er toch voor dat je 'gewone' broodje hummus net weer even anders wordt!

Overnight Oats met perzik

De Overnight Chia Oats is nu al het meest favoriete ontbijtje onder degenen die gestart zijn met Rock Your Body. En terecht!

Aubergine waaiers met vegan ”ricotta”

Eet deze aubergines als losstaand gerecht of serveer met (ciabatta)brood. Een superlekker gerecht voor iedereen!

Carrot noodles with amazing cauliflower

In plaats van noedels of spaghetti van deegwaar maken we hier noedels van wortels. Daardoor blijft deze maaltijd lekker licht en krijg je een extra dosis vitaminen en mineralen binnen.