Healthy bean pizza

Weet je al wat je gaat eten vandaag? Zelf de keuken in of iets bestellen? Zelf de keuken in natuurlijk! Waarom kiezen voor een afhaalpizza als je deze healthy variant kunt maken. En zelf een pizzabodem maken is natuurlijk hartstikke leuk!

Courgettepasta met vegan meatballs

It’s spaghetti and meatballs! Uhm, nee geen echte meatballs natuurlijk. Maar bij een lekkere pasta wil je soms gewoon wat balletjes door de saus. Wij maakten vegan meatballs op basis van linzen, perfect voor bij de (courgette)pasta!

Orange Choco Scones met sinaasappeljam

No brunch without scones! Chocoladescones, ditmaal. Mét sinaasappeljam, voor de echte zoetekauwen.

Paasbrood met spijs en appel

Een brood wat perfect bij het paasontbijt past!

Green Happy Pancakes

Want in je maag is áaltijd plek voor pancakes, toch?

Gevulde eieren

Pasen is niet compleet zonder een “ei”. De reden daarvoor? Het (paas)ei is symbool van eeuwigheid, wederopstanding en vruchtbaarheid. Inmiddels eten we tijdens Pasen voornamelijk paaseitjes van chocolade, maar deze versie is ook compleet The Green Happiness-proof.

Cauliflower fritters

De combinatie van bloemkool, kruidige specerijen en de verse lik hummus maakt dit burgerrecept echt een topper! Heerlijk met een groene salade.

Green Tortilla Pizza’s

Heerlijk als lunch of avondmaal, maar ook perfect als borrelhap wanneer je gasten over de vloer krijgt.

Veggie Protein Bowl

De perfecte maaltijd om veel groene eiwitten binnen te krijgen. Een goeie dus voor na het sporten of na een lange (werk)dag. De basis van de maaltijd zijn linzen, aangevuld met heel veel (groene)veggies. En no worries als je niet gesport hebt, dan is dit gerecht nog steeds top.

Healthy Berry Crumble

Too easy and too good. Vergeet de ladingen boter en suiker die vaak door een crumble heen gaat. Fruit is al zoet genoeg van zichzelf en op de manier dat we 'm hier maken wordt dit echt een healthy verwenmomentje.