Roze Radijssoep

Ooit wel eens soep gemaakt van radijsjes? Nee? Wij ook niet. Maar we kunnen je vertellen, het is superlekker!

Zomerse pizza met citroen & artisjok

Geloof ons: deze pizza is supergemakkelijk te maken, snel klaar en stiekem een stuk gezonder dan een afhaalpizza.

Chocolate pancake taco’s with ice cream

Pannenkoeken met ijs voor ontbijt, uhm.. Ja toch!? Omdat het zomer is, je tijd hebt deze ochtend (of slim geprept hebt gisteren). Eigenlijk is er altijd wel een reden voor te bedenken toch? Vooral omdat deze pancake taco's nog hartstikke gezond zijn ook!

Crispy Summer Kale Salad

Voor boerenkool is het nu niet meer het seizoen, er is nu savooiekool! Als je deze salade in de herfst/winter wilt maken kun je wel boerenkool gebruiken en in plaats van nectarines, appels. Echt een mega lekkere salade!

Lemon-coconut cookies

Deze koekjes zijn zacht, smeuïg, fris en ongelofelijk lekker. Je perfecte guilt free treat! En stiekem ook een hele goede post-workout snack, let op!

Spicy Mango Margarita

Voor bij de barbecue, op de vrijdagmiddag of gewoon zomaar op een (zonnige) dag. We mixen zoete mango met frisse limoen en een heel klein snufje cayenne voor de spicy touch.

Cheesy paprika pasta met bloemkool wings

The ultimate comfort maaltijd deze romige pasta, maar dan super healthy! Wist je dat paprika bijna drie keer zoveel vitamine C bevat dan een sinaasappel en bijna twee keer zoveel als een kiwi?

Vegan Paella met artisjok & oranje paprika

Doet de zomer, zon en het strand jou ook denken aan paella? Wij vinden het altijd zo gezellig om met z'n allen uit een grote paella pan op te kunnen scheppen! Maar ja, wat als je geen vis wilt eten? Tijd voor een 100% vegan & cruelty free paella.

Immune boosting Rawnola

Je kunt zelf spelen met de verschillende ingrediënten en de hoeveelheden hiervan. Probeer ook eens andere soorten specerijen voor een nieuwe smaak!

Antioxidant Berry Balls

Acai is rijk aan antioxidanten, maar ook essentiële aminozuren. Een perfecte combinatie dus voor na het sporten wanneer je het herstel van je spieren wilt bevorderen.