My Green Happiness draait het beste op de meeste recente versie van jouw browser

vragen over mijn abonnement

Voor de abonnementen van My Green Happiness zijn de volgende betaalmethodes mogelijk:
iDeal
Bancontact / Mister Cash
SOFORT Banking
Belfius Direct Net

De kosten voor het jaarabonnement worden eenmalig in rekening gebracht bij het afsluiten van het abonnement. De kosten van het maandabonnement worden maandelijks in rekening gebracht via een automatische incasso. Elke maand wordt het bedrag afgeschreven op de kalenderdag waarop je het abonnement hebt afgesloten. Indien het niet mogelijk is om de abonnementskosten van de rekening af te schrijven wordt bij betaalachterstand na één maand toegang ontzegt tot My Green Happiness.

Voor bezoekers uit België is het mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten met Bancontact / Mister Cash, SOFORT Banking en Belfius Direct Net. Voor het maandabonnement is het vooralsnog alleen mogelijk om gebruik te maken van Belfius Direct Net omdat dit gaat om een automatische incasso. 

Sluit je voor 13:00 een jaarabonnement af met als cadeau een Your 50 Days of Green Happiness zomer- of winterboek, dan wordt jouw cadeau dezelfde werkdag nog verzonden. Zodra jouw bestelling is verzonden krijg je van ons een verzendbevestiging. Daarin staat een trackingnummer, waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Kies je voor de Confident in your Body Guide, dan ontvang je deze online guide op 1 januari 2018 in je mailbox zodat je jouw nieuwe jaar geweldig kunt beginnen.

Je kunt jouw maandabonnement gemakkelijk pauzeren via jouw profiel. Als je 15 dagen vóór het afschrijven van de abonnementskosten het abonnement pauzeert worden er geen kosten meer in rekening gebracht. Pauzeer je daarna, dan stopt het abonnement een maand later. Je kunt gebruik maken van het abonnement tot het aan het einde van de betaalde maand wordt afgesloten. Natuurlijk is het ook mogelijk om het abonnement weer te hervatten na een pauze.

Als je besluit dat je het jaarabonnement niet wilt voortzetten, dan geldt het herroepingsrecht tot 14 dagen na het afsluiten. Indien gekozen is voor een fysiek cadeau bij het abonnement (de Your 50 Days of Green Happiness boeken), moet deze binnen 14 dagen retour worden gestuurd. Klik hier om een retour aan te melden. De kosten voor het retourneren worden niet vergoed. Indien gekozen is voor een digitaal cadeau bij het abonnement (de Confident in your Body Guide) en dit niet naar wens is, is het niet mogelijk om dit cadeau om te ruilen voor het Your 50 Days of Green Happiness-boek. 

vragen over mijn bestelling

Voor de membershop van My Green Happiness zijn de volgende betaalmethodes mogelijk:
iDeal
Bancontact / Mister Cash
SOFORT Banking
Belfius Direct Net

Het kan voorkomen dat de orderbevestiging in je spambox terecht is gekomen. Is dit niet het geval? Mail dan even je gegevens naar [email protected], daar helpen we je graag verder.

Is jouw product beschadigd of de aankoop niet volledig naar wens? Dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aanmelden en vervolgens retour sturen. Klik hier om een retour aan te melden. Let op: The Green Happiness Detox Book kan alleen worden geretourneerd wanneer de krassticker op de eerste pagina nog intact is.

vragen over mijn account

Op de inlogpagina kun je aangeven dat je je wachtwoord bent vergeten. Voer vervolgens je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt via de mail een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. Lukt dit niet? Mail dan je gegevens naar [email protected], wel helpen je graag verder!

Je kunt een andere browser proberen, dit is vaak de oplossing. Ook kun je controleren of je de nieuwste versie van de browser gebruikt en je kunt je cache wissen. Lukt het nog steeds niet? Mail naar [email protected], dan helpen we je daar graag verder.

My Green Happiness is een nieuwe website, waarbij je om je abonnement te activeren een nieuw account moet aanmaken. Het is natuurlijk wel mogelijk om hiervoor hetzelfde emailadres en wachtwoord te gebruiken als jouw account op The Green Happiness.

In je persoonlijk profiel kun je je voorkeuren instellen voor de updates die je van ons ontvangt. Hier kun je jouw naam, e-mailadres en jouw interesses achterlaten zodat we jou op de hoogte kunnen houden van de onderwerpen die jij interessant vindt. Vergeet niet aan te vinken dat je de updates wilt ontvangen voor je dit verstuurt.  

Voor de updates van My Green Happiness kun je je hier afmelden. Voor de algemene nieuwsbrief van The Green Happiness kun je via deze link afmelden.

Heb je vragen over voeding, producten of The Green Happiness? Bekijk deze vragen hier. Of neem contact met ons op via [email protected]!